TFP fotografering! Hva er det?

TFP, eller (Time For Print) er et begrep som mange fotosamfunn bruker for å beskrive et samarbeid mellom modell og fotograf, der fotograf samtykker å gi modellen et visst antall av de beste bildene fra 'photoshooten' og en begrenset lisens til å bruke disse bildene i retur for modellens tid!

      Kontrakt skrives 'alltid' for hver shoot. Kontraktsforslag finnes på nett. Jeg har et eget som jeg bruker og som alle av mine modeller allerede har brukt mange ganger.Modellen må være 18 år, eller underskrift av foresatte hvis du er under 18. Kan også ta TFP av barn, men sammens med mor eller far og underskrevet kontrakt av samme. 

      Det er viktig å presisere her at alle bilder som blir tatt under TFP segmentet er bilder som fotograf eller designer trenger innen
reklame, prosjekt eller annet tema som fotograf til enhver tid arbeider med. Om modell har spesielle ønsker relatert til foto-shooten, kan det vurderes å bli tatt med om det passer inn i det prosjektet fotograf eller designer hadde tiltenkt. All annen fotografering og ønsker kommer under vanlig betalte oppdrag.

TFP kontrakt kan lastes under her


Kontakt oss idag