Foto~prosjekt Amaryllis

Er en tittel på et prosjekt som skal inneholde modeller med kjoler i mange fasonger og farger som skal fotograferes i såvel natur som by.


Dette er noe ganske særegent her i Norge og vi håper at dette skal bli bilder som kan bli spennende både for lokalhistoriker og menigmann i bygd og by.

Anita, min kone skal sy/ konstruere alle kjoler og kostymer til dette og i tillegg være medansvarlig 'stylist'
Dette er noe vi har gått å smakt på en stund og etter en liten studietur til Holland, er vi nå i full gang.

Under kan vi utenom vakre Anna Psy fra Art Photo Projects i Holland se noen av våres modeller som etterhvert skal iføre seg kjolene i mange slags scener. 

Vår kjære støttemedlem 'Johanne' som prøvedukka heter er også ubetalelig i dette prosjektet og er Anita's trofaste medarbeider.

2020-21 : Da er vi i gang!  Nå har vi hatt 3 'Amaryllis' shooter, på Stafsetneset, Emblem og Kviteberga og det har stort sett vært problemfritt. Vi har prøvd å luke ut feil og mangler i forbindelse med kledning, rekvisita og lys. Flere shooter står for tur og det er både slitsomt og utrolig morsomt. Modellene våres er bare enestående og gjør jobben enklere for oss. En av utfordringene blir å plassere riktig modell til riktig kjole...
Da er Juli måned snart omme (2021)  og vi har fullført 5 forskjellige prosjekt, Vi hadde med Amalie på Borgundgavlen  og vi hadde inneshoot i en nedlagt fabrikkbygning et par uker senere. En travel sommer, men veldig moro. 
---------